Followers

Bermulanya Kisah

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 15, 2012

Review ~~ E-Day

Tadaaaa.. Memperkenalkan pelamin impian CT.. Alhamdulillah. Apa yg CT inginkan, tercapai juga. CT byk la google blog ke blog pasal mini pelamin ni. Dan terjadi juga hasrat nk kan pelamin yg simple ni di majlis pertunangan yg diadakan sblm ni.

Memanh sgt gigih buat ini. Dgn ditambah pula tgh hr smpi ke ptg ada majlis perkahwinan adk lelaki CT. So, percent energy tu menurun. Tapi kena gagah jg.,xblh rest lg, takut dh cas energy, smpi ke pagi plak lajaknya.

Mujur, adk beradik sudi membantu menyiapkan mini pelamin ni. Mayb diorg kesian kt CT kena buat sorg2 kn. Wlpn lbh byk CT yg buat dr dorg. At least dorg meneman CT pn dh cukp appreciate.

So, korg rs mcm mn? Cantik tak?cantik tak pelamin CT?hehehe. Buruk btul bertanya mcm ni kn. Hehe. Pape pun CT sgt puas ht sbb dpt diy sdri.

Oklah, nt CT cerita pjg lg. Juz for review yg menanti new post dr CT. XOXO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...