Followers

Bermulanya Kisah

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 11, 2011

Yummylicious!!!!!!! Oreo Ciskek

Alhamdulillah..Dengan tabah nya..Berjaya jugak buat ciskek sendiri...Godek-godek kt blog junior CT hari tuh, trus terpndg post die psl homemade ciskek...Wah...sgt teruja..dan sememangnya CT sgt suke Ciskek...Trus roger die mnta resipi..Sbb tgk mcm simple sgt jer...

Dan dh dpt resepi tuh, trus lah pegi Jusco cr bahan-bahannya..Dan mlm td mood tgh rajin, trus buat kek...Yum..yum...Tak sabar rasanya nk tgk hasil pd esk pagi nya...Mana la tau, kot tak menjadi..Rugi byk wei...Bahan-bahan bukan murh...Cream Cheese tuh dh la guna semua...Hah...kalau tak jadi mnagis jugak la kn..Hehehe..Pagi tadi bangun-bangun trus g peti ais, bukak tgk kek...Alhamdulillah..MENJADI!!!! Sgt suke ok...

So, kt bwh nih...hasil yg berjaya...Jemput tgk gambar...:)

Oreo Cheesecake
P/s: Next trial>>Blueberry Ciskek...Hope menjadi la...and Spesel Thnx to my junior Pika, coz bg resepi nih...:)

Photobucket

11 comments:

udin said...

peh! boleh buka kedai kek lah lepas ni kan.. hehehe.. ;)

GaDhiS TuLiP said...

hahaha..hrp nya begitu la...juz mencuba nsb je ni...:)

adan said...

comel je cheesecake tu.. ehehe

nazirah said...

wah bgs2 tahniah jadi tu .. hehe :)

GaDhiS TuLiP said...

@adan : hehehe...comel ke...kira beso gk la tuh..kecik sket dr sikret resepi je...hehehe

@nazirah : hehehe..tq....hasil yg berjaya...:)

♥ p a A n i ♥ said...

nak resepi boleh? :)

adan said...

sy tak pernah makan kek secret recipe..


lama menghilang..?

Sprearba said...

Kalau nak cepat masak bace buku ni...
Dapur Xpress : Chef Kamarul

Zuraidah said...

Wah. Boleh passing kat sini sikit. Nampak sedap. :D

GaDhiS TuLiP said...

@ ♥ p a A n i ♥ : boleh2...nnt CT post kn kt blog...

@ adan : tak pernah mkn...cer cube wt kek nih sdri..lebih kurg sm jer rs nye...hehehe

@ Sprearba : thnx ya..

@ Zuraidah : sedap taw..hehehe.....passing bley...tp dh hbs msk perut pun...:)

ghostwriter said...

kek ni senang kan! i pun suke buat..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...