Followers

Bermulanya Kisah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 27, 2011

Sesuatu yg diingati

Teringat lg kisah 5 thn lalu, masa tuh CT kerja dekat supermarket bhgian Sundry (bhgian sabun2,tisu2 dan sewaktu dgnnya)... Pekerja mmg tak ramai...nak pulak bahagian CT tak ramai org...hanya ada 2 org shj termasuk CT... Nak pendekkan cerita, hari tuh besday CT... dan kebetulan plak masa tuh ada sorg kwn lelaki Cina dr department graphic dtg ke bwh sj nk borak-borak... Bila die tahu, hr tuh besday CT, die ckp die nk bg sumthing... CT ingt die main-main... Bla CT turn bawah nk punch card utk blk...die dtg kt CT bg kotak kek....CT tersangat la terkejut dgn pemberian die...dan CT rasakan die sgt suwitt sgt ms tuh....yelah kn, CT dgn dia pun tidak la rapat sgt sbb CT baru kerja masa tuh..tup..tup..tup..die bg kek kt CT...Aih...cair jugak ms tuh...Lps dr tuh, CT jd rpt dgn die...apa-apa mslh kt bhgian CT kerja tuh, byk CT share dgn dia...Dia pun anggap CT as adk dia....Kdg-kdg temankan CT mkn waktu rehat...best mmg best...betul-betul tak dpt dilupakan....Sejak-sejak dia pindah ke Melaka, kitorg dh lost kontek... Hinggalah baru-baru ni, dia text CT kt hp...CT sgt teruja...dan masa-masa tuh la tringt hadiah yg pertama die beri pd CT...betul-betul tak bley lupa...CT mmg suke bab2 surprise ni... Dan baru-baru ni, CT jumpa jugak die dlm FB..setelah menggeledah dr FB adk dia......mmg best sgt..Macam cinta lama berputik kembali...hahahaha...Apa-apa pun CT ttp anggap dia as abg...even CT inginkan lelaki melayu spt dia...;(



Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...