Followers

Bermulanya Kisah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 25, 2009

Benci sungguh

Jgn smpi aku benci semua org sudey...ya..i'm not perfect..xde pekdah aku nk benci kt spe2..sbb blom tntu org akn kata.."aku suke dgn hg la"..erk...spe la nk kata cmtu...of coz la ada jugk yg duk benci aku..sbb lumrah manusia..yg dikurniakan berperasaan..n benci-membenci tuh ttp ada..sbb aku pun ada benci kt org jugk..

Aku sgt la bengang dgn org yg ckp putar belit satu dunia..Mula-mula wt perjanjian kata..xpe2..any time..awl bln..hjg bln..tgh bln..bila2 pun xpa nk bg..bila aku still duk wt dek je sbb aku pk aku nk bg hjg bln..die duk perli2..(aku wt2 kebal n aku phm mksd die)..tu satu hal..pastu die duk bising2 dkt org lain..apa hal lak die nie...dulu die gk yg ckp bla2..pastu tetibe nk kecoh..mangkuk ayun betul la..(tu dia..aku dh kuaq ayt kasaq)..len kali specific pd satu ms la..kata..bg duit pd skian skian skian..bley la aku spend siap2..erk..but aku dh gtau nk bg hujg bln..tnggu jela..yg nk kecoh2 satu dunia pesal..x pueh at..mai la ckp dpn2..dh la ambil mahal..org lain naik kete mewah pun.. ley je dpt murh..die..smpi melimpah2 minyak kalo buh pun..apa la sgt klu stakat planduk je..lebey dr had nye..

Ah..aku benci...jgn duk jd hipokrit la...mai jpa aku..kite setel..aku benci org main2 blkg aku...sat g aku terajang mcm kucing kt cafe kolej aku tuh baru tau..(xpsl2 gigolo plak yg kene...shian die..huhu)..dh ckp mcm hapa je lagi..dhla cekik darah..sib bek x cekek leher aku..tidak mampus aku x smpt nk tobat...erk..

--sekadar membuang masa..sbb aku dh lama nk lps geram..n di sini aku lps kn..hrp maaf..spe2 yg terasa..but aku series kata..aku benci hipokrit..sudh2 la sblm nie aku dh kena..jgn smpi yg aku baik dgn die pun..die nk wt hal gk..klu x..mmg aku xde transpot nk g klas..sbb org dh halau..kuikui...mnta dijauhkn la..-- (^_^)
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...