Followers

Bermulanya Kisah

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 22, 2009

TAK MUNGKIN SEJARAH BERULANG

Kali nie aku nk share dgn korunk psl sorg membe aku yg smmgnya x phm bhs...adus..dh pnt aku duk explain kt die...aku xnk kapel..xnk kapel la..die xphm bhs jugk..tau la mint aku thp gaban pun..tp aku dh xde prasaan nk kapel2 nie lagi..sejk2 aku msk tknk die dh taruh prasaan..tp aku x terima die..sbb aku xde prasaan kt die..aduyai..aku xnk..xnk...klu die nk dgn aku pun skg nie..

Td die duk msg aku..die ckp..die duk wisau aku..dh xtau bpe kali aku duk ckp dgn die..aku ok..aku x mati lagi sbb sorg laki yg tinggalkn aku sblm nie..siap die ckp..die sampaikn mkn x kenyang..mndi x bsh..tdo x lena...adus..dh thp mcm tuh skali die..

Yg aku nie puts cinta pun..xde la smpi jd mcm die..aku nie mkn je x lalu..tdo..mandi..elok lagi la..aku siap berpuasa sbb aku nk bg perut aku kenyang..klu x..aku mkn mst dh xhbs, wlupun prut duk lapar lagi..yg die siap x knyg la..xlena la apala..aduyai..dh kes parah nie...sbb aku die plak yg sengsara...

Pastu die sgt rajin ambil brt aku plak sejk2 kblkgn nie..aku xksh sgt la..sbb dr dulu lg die mmg caring2 kt aku...aku pk sbb kwn2..aku mls nk pk bukn2..kwn2 aku yg lain pun still ambil brt satu sama lain..but die nie..skg nie dh lain skit la...aku pun lyn jelah..tp rase nye..setiap msg tuh..mst duk selit2..suh bg peluang kt die apa la..dan aku salu duk ingt kt die..aku xde prasaan kt mn2 lelaki lagi..melainkn kt Dr.Fazley...huahua..(tp aku xckp kt die lak yg tuh..hehe)

Adus..aku xnk la sume tuh..aku xnk die kecewa sbb aku..dan aku pun xnk dikecewa lg sbb bercinta...Yg x thn tuh..die gtau kt aku..klu die dh mula syg kt aku...aku ley trima ke x??Hu..takot tol aku dgr..aku pun apa lagi..smmgnya aku nie ske nk jujur klu x suke sesuatu..aku ckp la kt die..."hg ckp la 10 kali syg pun...aku ttp xnk trima syg..hg cinta aku..sbb aku dh tutup pintu ht utk bercinta lg..aku xnk bg hrpn or peluang kt mana2 lelaki lg wt ms nie" die pun jwb..die xnk pksa..tp klu blh die mmg snggup tnggu aku smpi bla2...(xperla..hg tunggu la smpi mana pun.selagi aku msh terluka..xkn aku trima cinta dr spe2...)

Aku nie bukn la dikata anti lelaki pun..tp aku ade sejarah sdri sbb apa aku benci lelaki..lagi2 plak masa tuh aku bru nk meningkat remaja..aku benci lelaki..
lelaki suke buli pompuan..lelaki mmg xguna..lelaki suke kacau pompuan..lelaki suke mengucar-kacirkan pompuan.. itu la statement yg aku simpan smpi aku naik darjah 6..masa tuh pun still mende yg sama happen kt aku..but aku terkapel plak dgn mamat yg suke buli org...huhu..ms tuh dh hilg rase benci kt laki la..sbb dh syg..tp x kekal lama...kapel pd nama..n aku time tuh pun..bukan obses sgt dgn kapel2 nie...aku still diganggu jugk smpi aku hbs study kt skul..

But now..may b aku mula benci kt lelaki kot..tp ntahla..kesian kt lelaki2 yg x berdosa..but i'm still be fren wif boys also..yg jns cr psl dgn aku..mmg aku membenci sgt2 la lelaki tuh..xkira la.die rpt or x dgn aku..spe suh cr psl...dh mmg lumrah lelaki nk merosakkn perempuan..sepatutnya..lelaki memartabatkn seseorg perempuan..bcoz..yg melahirkn korunk seorg perempuan..

So, berbalik pd kisah aku td dgn sorg kwn aku nie..pndk kata..aku x bg hrpn or peluang kt die..even die kata..die snggup tunggu aku..xpe2..aku xksh psl nie..aku tahu apa perasaan die..but aku xnk terlalu gelojoh utk buat kptsn..sbb luka aku pun msh x sembuh..jgn la pulak die nk menambah luka aku...Aku hrp one day..die akn jpa sumone yg jauh lbh baik n perfect dr aku..yg betul2 menyanyangi die..bukan dr aku..

AKU XNK..AKU XNK..AKU XNK UTK BERCHENTA LAGI...

♥♥ BERIKAN AKU PELUANG UTK BERNAFAS DI BUMI ALLAH INI..JGN DISESAKKAN DESAKAN CHENTA DR MU..MAAFKN AKU KERNA BUATMU TERLUKA..AKU TIDAK MAHU SEJARAH LAMA BERULANG KEMBALI♥♥






Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...