Followers

Bermulanya Kisah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 10, 2012

D.I.Y - Paper Fan

Bila tahap rajin dtg...idea pn dtg mencurah-curah...mula lah rasa nk cuba buat semuanya.....Sepanjang berblogging....skrg ni mood CT sdg gigih mencari perkara-perkara DO IT YOURSELF ~~ D.I.Y 

Hari tu...CT tertengok ramai bride to be (B2B) sdg gigih memberi idea buat pelamin sendiri...Yup..CT pn sdg berangan nk buat pelamin sendiri..tp...bila ms nk naik pelamin entahla..usahkan pelamin nk kawin..pelamin nk tunang pn tak tahu bla tahunnya lg..mengharapkan...CT xperlu menunggu dgn lamanya lah..Insya'Allah..doakan lah semoga semuanya dipermudahkan... Oklah...nk jd kn kisah cinta...CT sgt la berkenan dgn DIY kipas pusing ni....atau dgn lebih mesra panggilan Paper Fan barangkali...entahla..hentam sj la..sbb lihat pd bentuk rupanya begitu...

So, pd mereka yg nk wt kipas pusing ni...blh la google or search shj mcm mn nk buat kipas pusing...It's easy n save cost...Idea ni mcm nk wt pelamin CT akn dtg..tp akn dtg lmbt lg...Maka...CT pn dgn gigih menampal di bilik sewa tinggal skrg...Lepas ni nk penuhkan kipas pusing ni di ruang tamu plak..dan mungkin akn dibawa idea ni ke rumah makabah CT..hehe..hbs lah mak...pening nengok anaknya mcm-mcm idea duk mai..tp semuanya separuh jalan...:)

Chaiyok chaiyok...Semangat ni harus ada smpi hari pertunangan dan disusuli ke hari pernikahan+persandingan... INSYA'ALLAH... (jgn tnya bla CT nk bertunang okeh!!!)

Hasil usaha gigih CT membuat "KIPAS PUSING"
Pesanan penaja : Nak tunggu CT wt tutorial lambat plak lah..maka pembaca semua sile rajinkan diri mencari di carian enjin ok...#pemalas sungguh la haaiiii
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...